18

BioMCN zet in op duurzame methanol

BioMCN produceert bio-methanol van CO2, waterstof en groen gas, o.a. gemaakt van GFT-afval. Het bedrijf zet hiermee stevige stappen op gebied van groene chemie en biobrandstoffen.
Lees meer

Dit jaar bestaat SBE Samenwerkende Bedrijven Eemsdelta 45 jaar.

Dit vieren we met 45 duurzame initiatieven voor de toekomst van dit mooie gebied. Wat is begonnen met een tweetal bedrijven is uitgegroeid tot een vereniging met meer dan 100 bedrijven. Samen leveren we producten, processen en diensten aan de hele wereld. We willen niet alleen maken wat men dagelijks van ons verlangt, maar ook produceren op zo’n manier dat we een schone toekomst creëren. De afgelopen jaren hebben we veel bereikt voor de regio en dat zetten we onverminderd door.

Wij geloven dat we alleen echt iets kunnen bereiken door samen te werken.

Samenwerken als Eemsdeltabedrijven, maar vooral door dat ook te doen samen met de bewoners, de bestuurders en natuurlijk de gebruikers van Noord Nederland. Samen met u gaan we onverminderd door om de Eemsdelta komend jaar te vergroenen.

Bekijk de video met ons verhaal en lees over onze 45 duurzame initiatieven. Elke week komt er een nieuw initiatief online, kom op een later moment nog een keer terug!

Updates ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: